Robbie Williams

 
Robbie Williamsin The Heavy Entertainment Show -kiertue kaartaa Tampereen Ratinan stadionille torstaina 10. elokuuta. Odotettu jättikonsertti houkuttelee Ratinalle lähes 30 000 ihmistä, ja lippuja onkin enää myynnissä hyvin rajallinen määrä seisomapaikoille kentälle. Kannattaa siis toimia nopeasti, mikäli liput vielä aikoo hankkia!

Käytännön järjestelyt -tiedote 3.8.2017 (pdf)

KONSERTTI

Robbie Williams (UK) – The Heavy Entertainment Show
+ special guests: Erasure (UK)
To 10.8.2017 Ratinan stadion, Tampere
Portit auki klo 17

TAPAHTUMAPAIKKA

Ratinan stadion sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Matkaa Helsingistä Tampereelle on 178 km. Stadion sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta sekä juna- ja linja-autoasemalta. Huomioittehan, että Stadionille johtava Ratinan Rantatie on suljettu autoliikenteeltä tapahtuman aikana. Stadionin portit avautuvat klo 17.00, jolloin myös myyntipisteet ja anniskelualueet avautuvat.

Ratinan kauppakeskuksen työmaasta johtuen Ratinan stadionin alueella on tehty muutoksia ja täten saapumiseen kannattaa varata aikaa.

AIKATAULU

Suosittelemme varaamaan aikaa konserttialueelle saapumiseen, erityisesti turvatarkastuksiin saattaa muodostua ruuhkaa. Kannattaa myös varata reilusti aikaa itse konserttialueella liikkumiseen, sillä paikan päällä tulee olemaan 30 000 ihmistä.

klo 17:00 .............. Portit aukeaa
noin klo 19:30 ...... Erasure (UK)
noin klo 20:45 ...... Robbie Williams (UK) – The Heavy Entertainment Show

Konsertti päättyy noin klo 23.00. Alue tyhjennetään heti konsertin päätyttyä.

Porttien auetessa aloitetaan turvatarkastukset, samalla myös ravintolat ja myyntipisteet aukeavat. Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi. Huomioithan kuitenkin, että myös narikkaan jätetyt tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä. Suosittelemme varaamaan aikaa konserttialueelle saapumiseen.

LIPUT

Tapahtuman virallinen lipunmyyjä on Ticketmaster Suomi. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

Lippuja on mahdollista ostaa myös Ratinan Rantatiellä sijaitsevasta lipunmyyntipisteestä mikäli tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon, näin varmistat pääsysi tapahtumaan.

Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Mikäli olet ostanut istumapaikkalipun, säilytäthän lippusi huolella, sillä lipussa lukee istumapaikkasi sijainti. Kenttäliput vaihdetaan rannekkeeseen, rannekkeella ei pääse kulkemaan stadionilta pois ja takaisin.

VIP-LIPUT: www.markbutler.co.uk

IKÄRAJA

Konsertti on ikärajaton. Huomioittehan, että jokainen alueelle tulija tarvitsee oman lipun. Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat vanhemman tai huoltajan seurassa.

SAAPUMINEN

Yleistä

Huomioithan, että varaat tarpeeksi aikaa saapuessasi konserttiin, sillä erityisesti tapahtuma-alueen sisäänkäynnit saattavat ruuhkautua, johon on hyvä varautua.

Porteilla tehdään jokaiselle turvatarkastus, joten jätäthän ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin tai narikkaan. Huomioithan, että myös narikkaan jätetyt tavarat tarkistetaan, joten jätäthän kaikki kielletyt esineet (lista alempana) kotiin.

Linja-autolla tai isommilla kimppakyydeillä saapuessanne voi asiakkaita jättää Nalkalankadun varteen. Parkkipaikkoja ei kuitenkaan ole varattuna alueen läheisyydessä.

Huomioittehan että busseilla, takseilla tai henkilöautoilla ei pääse ajamaan Ratinan rantatielle.
Tie on suljettu ja autoilla ei pääse kääntymään tai ajamaan läpi.

Stadionille suositellaan saapumaan joukkoliikennevälineillä, polkupyörällä tai jalan.
Tampereen sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit: aikataulut.tampere.fi

Tampereen taksi puh. 0100 4131

VR 

Junaliput ostettavissa vr.fi. VR on järjestänyt konsertin jälkeen lisäjunan Tampereelta Helsinkiin klo 01.00. Paikan varmistamiseksi suosittelemme ostamaan junaliput ennakkoon VR:n sivuilta.

ONNIBUS

Onnibus kuljettaa keikan jälkeen Helsinkiin, Turkuun, Poriin, Ouluun, Jyväskylään, Kuopioon, Hämeenlinnaan, Lahteen, Kouvolaan ja Lappeenrantaan – liput kannattaa varata ennakkoon täältä www.onnibus.com

Pysäköinti

Ilmaisia pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy Tampereen keskustan alueelta huonosti.
Keskustan läheisyydessä sijaitsee useita 24 h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja: finnpark.fi
Stadionin läheisyydessä ei pysäköintipaikkoja ole.
Tampereen pysäköintialueista löytyy lisäinfoa: tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi.html

Kulku kenttäpaikoille

Kulku kenttäpaikoille sisäänkäyntien E, F ja G kautta. Kaikki kenttäliput vaihdetaan rannekkeeseen, joka mahdollistaa kulun stadionin alueella myös katsomoiden takana sijaitseviin ruoka- ja juomamyyntipisteisiin. Rannekkeella ei kulkua stadionilta pois ja takaisin. Myyntipisteitä sijaitsee lisäksi kentällä ja Ratinan rantatiellä.

Kulku Inner Pit -paikoille

Inner Pit -paikoille kulku Ratinan Rantatiellä sijaitsevasta E-sisäänkäynnistä. E-Sisäänkäynnillä on Inner Pit -paikoille omat kulkuväylät. Inner Pit -liput vaihdetaan porteilla rannekkeisiin. Rannekkeella ei kulkua stadionilta pois ja takaisin.

Kulku katsomopaikoille

Kulku katsomopaikoille sisäänkäyntien F ja G kautta.

Huom! Katsomopaikoilta ei pääse kentälle. Kaikki ruoka- ja juomapalvelut katsomopaikkalaisille sijaitsevat katsomoiden takana.

Katso alueen kartta tästä

ALUEEN PALVELUT

Narikka

Narikka sijaitsee Ratinan Rantatiellä. Narikkamaksu on 3,00 €. Huomioithan että narikkaan jätetyiden laukkujen sisältö tarkastetaan, joten ethän jättää laukkuusi kiellettyjä esineitä.

Info

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää tapahtuman aikana, voit kysyä apua infopisteestä. Infopiste sijaitsee Ratinan Rantatien päädyssä, lipunmyynnin yhteydessä. Alueella on myös kiertäviä info-henkilöitä, joilta voit kysyä apua.

Myyntipisteet

Alueella on anniskelualueet täysi-ikäisille. Varauduthan todistamaan ikäsi anniskelualueiden sisäänkäynneillä virallisella henkilöllisyystodistuksella (poliisin myöntämä henkilökortti, passi tai ajokortti)
Alkoholilainsäädännön vuoksi omia alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Maksuvälineet

Stadionilla käy maksuvälineinä käteinen ja yleiset maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme käteisen mukaan varaamista.

Korvatulpat

Suosittelemme yleisölle korvatulppia, niitä on myynnissä myös tapahtuma-alueella.

Ensiapu

Tapahtuma-alueelta löytyy ensiapupiste, joka sijaitsee pääkatsomon alla, kenttätasolla. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Juomavesi

Alueella on kentällä yksi vesipiste ja stadionin kiinteissä vessoissa vesihanat, joissa voi täyttää vesipulloa. Alueella on myynnissä myös alkoholittomia virvokkeita. Voit kuitenkin tuoda mukanasi konserttiin avaamattoman pehmeän, alkoholittoman, enintään 0,5 litran kokoisen muovipullon tai mehutetran. Tölkit ja lasipullot eivät ole sallittuja.

Roskat

Roska-astioita löytyy ympäri stadionia. Autathan meitä pitämään tapahtuma-alueen viihtyisänä ja toimitathan roskasi roskiksiin!

TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET 

Järjestyksenvalvojia on koko tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä. Järjestyksenvalvojilla on keltaiset tai oranssit liivit. Voit olla heihin yhteydessä kaikissa ongelmatilanteissa. Alueelta löytyy myös infohenkilöitä, joilta voit kysyä apua.

Kamerat ja tallennuslaitteet

Esitysten luvaton videointi ja nauhoittaminen on kielletty. Videokameroiden, nauhureiden, tietokoneiden ja ammattikameroiden (järjestelmäkameroiden ja digitaalisten järjestelmäkameroiden) tuominen alueelle on kielletty. Alueelle saa tuoda ainoastaan ns. taskukokoisia pokkarikameroita, jotka eivät ulkonäöltään muistuta ammattilaiskameroita.

Ensiapu

Tapahtuma-alueelta löytyy ensiapupiste, joka sijaitsee pääkatsomon alla, kenttätasolla. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Tupakointi

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla. Tupakointipaikat on erikseen merkitty.

Turvatarkastus

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksen. Saavuthan hyvissä ajoin paikalle, turvatarkastuksiin saattaa muodostua ruuhkaa.

Kielletyt esineet ja asiat

•   Järjestelmäkamerat, videokamerat, tallennuslaitteet
•   tietokoneet, tablettitietokoneet
•   Selfie-kepit
•   sateenvarjot
•   polkupyörät
•   lasipullot ja tölkit (riippumatta sisällöstä)
•   alkoholituotteet ja huumaavat aineet
•   ampuma- ja teräaseet sekä monitoimityökalut
•   räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
•   paksut ketjut, lyömäaseet
•   lemmikkieläimet
•   julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella.
•   Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty ja johtaa tapahtuma-alueelta poistamiseen
•   liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle.)
•   Retkituolit
•   Avotulentekeminen tapahtuma-alueella tai sen välittömässä läheisyydessä

Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Suosittelemme käyttämään kuulosuojaimia, joita voit myös ostaa tapahtuma-alueelta.

KONSERTIN JÄLKEEN

VR lisäjuna

VR järjestää lisäjunan Tampereelta Helsinkiin konsertin jälkeen klo 1:00. Junaliput kannattaa ehdottomasti ostaa jo etukäteen VR:n nettisivuilta vr.fi, ettei jää ilman.

Onnibus

Onnibus kuljettaa keikan jälkeen Helsinkiin, Turkuun, Poriin, Ouluun, Jyväskylään, Kuopioon, Hämeenlinnaan, Lahteen, Kouvolaan ja Lappeenrantaan – liput busseihinkin kannattaa varata jo etukäteen: onnibus.com.

MAJOITUS

Erilaisista majoitusvaihtoehdoista Tampereella saa kätevimmin tietoa Visit Tampere -nettisivuilta visittampere.fi

SOSIAALINEN MEDIA

Voit jakaa keikkatunnelmat tunnisteilla: #RobbieLive #LiveNationFi #NCDProduction.
Ethän kuitenkaan jaa kuvia lipustasi sosiaalisessa mediassa estääksesi lippujen mahdollisen väärinkäytön, varsinkin lipun viivakoodi kannattaa piilottaa kuvasta.

ESTEETTÖMYYS

Toivotamme liikuntarajoitteiset asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi konserttiin ja työskentelemme toimivien järjestelyiden puolesta. Ratinan rantatiellä olevasta kauppakeskuksen rakennustyömaasta johtuen, kulku pyörätuolilla katsomopaikoille tapahtuu Laukonsillan kautta. Pyörätuolipaikat sijaitsevat A-katsomossa. Mikäli paikkasi on kentällä, niin suosittelemme kulkemaan alueelle Ratinan Rantatien kautta. Valitettavasti autolla ei pääse lähelle aluetta.

Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Tapahtuma-alueelta löytyy invavessoja, jotka sijaitsevat pääkatsomon takana ja kentällä.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä robbiewilliams.ratina(at)ncdpro.fi.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavarat toimitetaan tapahtuman aikana narikkaan. Voit kysellä löytötavaroita konsertin jälkeen narikasta ja seuraavana päivänä Suomen Löytötavarapalvelusta.

Löytötavaratoimiston osoite:
Satakunnankatu 31, 33210 Tampere
Puhelinpalvelu 0600 03394 (1.98€/min+pvm)
Avoinna ma–pe 9–17

KYSYTTÄVÄÄ?

Mikäli sinulla jäi kysyttävää konserttiin liittyen, voit laittaa meille sähköpostia osoittesseen robbiewilliams.ratina(at)ncdpro.fi.